Nega obraza

Doživite vrhunske obrazne nege s profesionalno kozmetiko Thalgo ter Klapp, ki se osredotoča na stanje vaše obrazne kože in s tem odpravi vse nevšečnosti, ki vas pestijo. Poudarek kozmetične linije Thalgo ter Klapp je na zdravju vaše kože in takojšnjih učinkih.

Morje, zibelka življenja za obnavljanje, mladost in lepote. Doživite morje na svoji koži. Thalgo kozmetični proizvodi in programi so namenjeni zahtevnejšim sodobnim strankam današnjega časa. Na Azurni obali pod vplivom blagega sredozemskega podnebja že več kot 20 let nastaja profesionalna kozmetika THALGO. Zaradi posebnih tehnoloških postopkov pridobivanja in predelave morskih alg in drugih elementov morja, si je kozmetika THALGO ustvarila sloves širom po svetu med vodilnimi proizvajalci vrhunske kozmetike. Vsi proizvodi so dermatološko testirani brez poskusov na živalih, so visoke kakovosti in pod najstrožjo zdravstveno in kozmetično kontrolo.


Med Beauty združuje aktivne snovi iz področja medicine s sestavinami iz kozmetike in tako razvija učinkovite in individualne izdelke, ki dosegajo merljive rezultate in so idealno prilagojeni vsaki potrebi kože. 6 od 7 negovalnih linij Med Beauty je v celoti razvitih in izdelanih v Švici. Vsi proizvodi imajo nekaj skupnega: Sestavine izhajajo iz tako imenovanih "zdravih virov" - npr. peptidi (beljakovine) iz mleka, aktivni flavonoidi iz sojinih zrn ter najnovejši izvleček iz matičnih celic iz jabolk. Dr. Gerny: "Naš cilj je izolirati posamezne aktivne snovi iz naravnih proizvodov. Tako alergičnih reakcij načeloma ni." Nadaljnji vidik učinkovitosti proizvodov je iskati v sestavi kozmetičnih nosilnih substanc (krema, gel, emulzija, losijon itd.). Aktivne snovi so usklajene, tako da so optimalno koncentrirane in lahko zlahka prodrejo v kožo.


Ali si želite rešitev za prav poseben problem ter optimalno nego prilagojeno posebnim potrebam vaše kože? Med Beauty vam nudi Cosmeceuticals, ki na eni strani prav usmerjeno rešijo vas problem in na drugi strani delujejo preventivno - dan za dnem ščitijo vašo kožo - da bo ostala zdrava, mladostna in atraktivna.


Kombinacija medicinskega znanja in kozmetične prakse je učinkovito sredstvo za zdravljenje nečiste kože. Visoko učinkovite sestavine kot so oplemenitene sadne kisline in vitamini podpirajo odpravljanje nečistoč in prepričujejo nastanek novih ogrcev. Dobra odstranitev nečistoč je pomembna, ker lahko ogrci naznanjajo nastanek vnetih brazgotin. Zatem se koža prepoji z medicinsko-kozmetičnimi koncentrati s pomočjo maske, ki ustreza tipu kože.